Politi undersøger mulig ny overfaldssag

Fyns Politi arbejder i øjeblikket med at efterforske en henvendelse, hvor en 10-årig pige i Nyborg-området ved 13-tiden så en anden mindreårig pige blive taget ind i en rød bil.

Det 10-årige vidne hørte den anden pige sige hjælp, men i samme øjeblik kom en lastbil forbi og derefter var den røde bil kørt væk igen.

Vidnet så desuden et andet vidne, der formentlig var iført en heldragt og et tørklæde. Denne kvinde havde kontakt med føreren af den røde bil.

- Vi har sat en eftersøgning i gang i området omkring Christianslundsvej i Nyborg, hvor pigen så bilen. En helikopter overflyver også området. Det er klart, at i lyset af overgrebet på den 10-årige pige fra Refsvindinge i går, så tager vi ingen chancer, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Fyns Politi understreger, at der ikke er meldinger om forsvundne børn, men at de selvfølgelig tager alle meldinger alvorligt.

- Derfor vil vi også meget gerne høre fra den kvinde, som ifølge vidnet kontaktede personen i den røde bil. Jeg vil også gerne understrege, at vi ikke lige i øjeblikket har modtaget nogen efterlysninger på piger i området, siger Henrik Justesen, der ikke har yderligere kommentarer i sagen.