I det fynske folks tjeneste

Skyderi afføder visitationszoner i Nyborg og Odense

Der er blevet indført visitationszoner i Odense og Nyborg, efter at en Hells Angels-rocker lørdag aften blev skudt i benet af en yngre banderelateret mand.

Visitationszonen i Odense er afgrænset mod nord af Odense Å og Kertemindevej, mod Syd af Fynske Motorvej, mod øst af Østre Ringvej og mod vest af jernbanelinjen og Odense Kanal. 

 

Visitationszonen i Nyborg er afgrænset mod nord af den Fynske Motorvej, mod syd af Blankenborgvej, Lillemøllevej og Skulkendrupvej, mod øst af Storebælt, Storebæltvej, Havnegade, Strandvejen, Dyrehavevej og Holckenhavn og mod vest af Hjulbyvej, oplyser Fyns Politi.

Årsagen er, at omkring klokken 18 lørdag aften blev et medlem af rockergruppen Hells Angels ramt i benet af skud ved en tankstation i det østlige Odense. 

Fyns Politi vurderer, at forløbet kan være optakt til en voldelig konfrontation, som kan indebære strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd. 

Efterfølgende er en "banderelateret, yngre mand" anholdt i sagen. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse. Manden sigtes for drabsforsøg.

- Der står et antal medlemmer af Hells Angels på Shell-tanken ved Nyborgvej og Ejbygade ved en sekstiden, da tre biler ankommer til tankstationen.

- Der opstår tumult, og vi ved endnu ikke, præcist hvad der sker. Men et medlem af Hells Angels bliver ramt af skud overfladisk i benet. Han er kørt på Odense Universitetshospital, sagde vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi tidligere lørdag aften.

Efterfølgende oplyste politiet i en pressemeddelelse, at der blev afgivet 2-3 skud og senere, at der var foretaget en anholdelse.

- Vi holder kortene tæt på kroppen, så vi vil ikke sige mere lige nu, siger pressetalsmand ved Fyns Politi Erik Halkjær