I det fynske folks tjeneste

Søster til forsvunden bror: - Leslie, giv livstegn fra dig

18-årige Leslie Lindahl Henriksen har ikke givet livstegn fra sig, siden han forlod sin søsters hjem den 19. juni. Nu står hans storesøster frem i et håb om, at det kan give nye spor i eftersøgningen af Leslie Lindahl Henriksen.

Linda Rasmussen opfordrer sin lillebror Leslie Lindahl Henriksen til at give livstegn fra sig. Ingen har hørt fra ham, siden har forlod Linda Rasmussens hjem den 19. juni. Foto: Mikkel Skov Svendsen

Linda Rasmussen er urolig for sin lillebror, 18-årige Leslie Lindahl Henriksen. Han forlod hendes hjem den 19. juni om morgenen, og siden har ingen hørt fra ham.

- Jeg er bekymret. Jeg er bekymret for, om han har det godt, jeg er bekymret for, om han er i live. Der er jo en hel masse tanker, der kører rundt i hovedet på mig konstant og hele tiden, siger Linda Rasmussen.

Flyttede over til sin søster

For en måned siden flyttede Leslie Lindahl Henriksen fra sin mor i Kalundborg over til sin støresøster i Glorup sydvest for Ørbæk. Han skal begynde på bagerlinjen på Svendborg Erhvervsskole den 9. august. Men forrige mandag forlod han søsterens hjem, uden at fortælle hvor han tog hen. 

Læs også Ingen livstegn siden fredag: Forsvundet en hel uge

Hvad kan han have fundet på?

- Leslie er en meget speciel gut. Jeg kan ikke tillade mig at sige dreng mere. Jeg ved det ikke, ærligt, jeg ved det simpelthen ikke, siger Linda Rasmussen.

Sendte sms til sin mor

Det eneste livstegn, familien har fået fra Leslie Lindahl Henriksen, var den sms, han sendte til sin mor, den morgen han forsvandt. 

Denne sms-udveksling er det eneste livstegn, Leslie Lindahl Henriksen har givet, siden han forsvandt den 19. juni.

De seneste otte dage har Linda Rasmussen levet i komplet uvished, og derfor opfordrer hun nu sin bror til at give lyd fra sig:

- Jeg vil gerne have, Leslie giver livstegn. Hvis det er en rejse, Leslie er taget på, en opdagelsesrejse, meditationsrejse eller hvad han nu end har tænkt sig, jamen det må han hjertens gerne. Han må gerne tage afsted. Vi vil bare gerne have at vide, at Leslie er i live, og han har det godt.

Bliv ved med at lede

Politiet har foreløbig ikke haft held til at opspore Leslie Lindahl Henriksen, så nu beder Linda Rasmussen også offentligheden om hjælp. 

- Jeg vil gerne have, at folk bliver ved med at lede efter ham. Jeg vil gerne have, at man finder ud af, om Leslie har gået en bestemt rute et eller andet sted hen, siger Linda Rasmussen, der også har efterlyst sin bror på Facebooksiden Missing People

LESLIE LINDAHL HENRIKSEN BESKRIVES SOM:

  • Mand
  • 18 år
  • omkring 170 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Karseklippet / skaldet
  • Formentlig iført korte lyse cowboybukser
  • Han var kørende på en turkis damecykel, da han forlod bopælen
01:35 Luk video