Storebæltsbroen lukket i timevis efter stor ulykke

Fire personer er kommet til skade i en ulykke på Østbroen, der var lukket for al trafik i timevis og resulterede i massiv kø på Fynske Motorvej.

En lastbil forulykkede på Storebæltsbroen onsdag klokken 13.22. Som følge af ulykken, der skete midt på Østbroen, blev broen spærret i begge retninger i flere timer. 

Fire personer er kommet til skade i forbindelse med ulykken, heriblandt chaufføren, oplyser politiet. De tilskadekomne blev kørt i ambulance til sygehuset for at modtage behandling.  

- Vi kan ikke sige, om de er kommet alvorligt til skade, siger politiets kommunikationskonsulent Anne Dorte Hoppe Søe ifølge Ritzau. 

Ifølge politiet var det en sættevogn, der i vestlig retning ramte en skiltevogn og satte sig på tværs af broen, så den blev spærret i begge retninger. Ved ulykken ramte sættevognen også en personbil. 

Ved 16-tiden blev broen genåbnet i retning mod Fyn, og to timer senere var de forulykkede køretøjer fjernet, og oprydningsarbejdet færdiggjort, så trafikken i retning fra Fyn mod Sjælland kunne genoptages. Nogle bilister sad i kø i næsten fem timer. 

Læs alle detaljerne i TV 2/Fyns liveblog herunder:

Lukning af Storebæltsbroen

liveblog

.

TV 2/Fyn fangede nogle af de bilister, der holder i kø på den fynske side af Storebæltsbroen.  Morten Albek
Bilister holder i kø inden Storebæltsbroen.
Bilister holder i kø inden Storebæltsbroen.
Foto: Jonas Mattsson