I det fynske folks tjeneste

Studenter hilste på borgmesteren

Der var jubel i gaderne i dag. De nybagte studenter fejrede huen ved at køre rundt til forældrene. Og i Nyborg startede de med at køre hen til borgmesteren.

1 af 9

Det er sjældent, at Nyborgs borgmester bliver tiljublet så ihærdigt som han gjorde fredag, hvor byens nybagte studenter mødte op foran Rådhuset for at hilse på borgmesteren.

Dagens studentermøde foran Nyborg Rådhus er et forsøg på at starte en ny tradion i Nyborg.

- Det er gymnasierne i Nyborg der har spurgt om vi var interesseret til at lave en ny tradition og det vil vi gerne medvirke til, siger borgmester Jørn Terndrup (V) fra Nyborg.

Derfor var studenterne mødt op foran rådhuset. Først hilste borgmesteren fra balkonen, men senere hilste han på alle de nybagte studenter på pladsen. Bagefter gik studenterne ned for at danse om springvandet i gågaden, som der har været tradition for i mange år.

- Jeg synes det er meget vigtigt at vi sammen kan glæde os over al den nye viden de har tilegnet sig, og ønske dem held og lykke fremover, siger Jørn Terndrup.

Og så gik de mange studenter ned til springvandet, hvor dansen gik lystigt inden klasserne fortsatte rundturen til alle forældrene.