I det fynske folks tjeneste

Talentløse tyveknægte: Brød ind hos nedlagt købmand

Fire indbrudstyve havde kørt det store udstyr i stilling, da de natten til mandag brød ind hos en købmand i Ullerslev. Men tyvene blev formentlig slemt skuffede, da de kom ind til en total tømt butik.

De fire indbrudstyve ankom i bil til Spar Købmanden på Svendborgvej i Ullerslev kort før klokken tre tidligt mandag morgen. En person ventede i bilen, mens tre andre mænd gik om på bagsiden af købmanden og brød en dobbeltsikret lås op. Men i stedet for at komme ind til hylder fyldt med sprut, tobak og andre dyre varer, kom tyvene ind til totalt tomme hylder og skabe. Købmanden på Svendborgvej flyttede nemlig til Ullerslevcenteret for flere uger siden. 

- Vi har ikke lige fået skiltet foran fjernet endnu, så de har nok troet, at vi stadig drev købmand her fra siger Spar Købmand Eggert Christiansen til TV 2/FYN.

Men købmanden bor stadig oven på den nedlagte butik, og da døren til den nedlagte butik blev brudt op, lød alarmen hos købmanden. Herefter tudede den ventende mand vildt i sit horn. 

Læs også Politiet fangede indbrudstyve på vej på 'arbejde'

- Jeg nåede at se tre mænd spurte ud til en ventende bil og så dem køre væk i høj fart, fortæller købmanden.

Tyvene kom afsted fuldtstændige tomhændede, men Eggert Christiansen ærgrer sig dog over, at han ikke fik fanget de fire tyve.

- Min bilnøgle var desværre væk, ellers havde jeg da kørt efter dem og fanget dem, lyder det kækt fra Spar Købmanden.

I følge købmanden flygtede tyvene i en Peugeot 406 fra årgang 1996-2000 og bilens nummerplade startede med JV 45.