Tragedie i børnehave: Treårig døde efter klatreulykke

Fyns Politi har nu afsluttet efterforskningen af en ulykke på en legeplads i daginstitutionen i Nyborg Kommune, hvor en treårig dreng mistede livet. Flere kilder bekræfter overfor TV 2 Fyn, at ulykken skete, efter den treårige og et andet barn klatrede op i et træ.

Opdatering:
Politiet har efterfølgende præciseret, at legen foregik ved en nøddebusk på daginstitutionens område.

Efterforskerne hos Fyns Politi har tirsdag afsluttet efterforskningen af den ulykke, som onsdag 15. september kostede en treårig dreng livet på en legeplads i daginstitutionen Myretuen i Ullerslev.

Efterforskningen har vist, at der er tale om en meget tragisk hændelig ulykke, som ingen strafferetligt kan drages til ansvar for.

Flere kilder fortæller uafhængigt af hinanden til TV 2 Fyn, at den treårige dreng døde efter en klatreulykke i et træ på naturbørnehaven Myretuens matrikel.

Den treårige klatrede op i træet sammen med et andet barn. Herfra faldt den treårige dreng ned fra lav højde og landede på på uheldig måde. Dagen efter ulykken blev drengen erklæret død på Odense Universitetshospital.

Ulykken skete onsdag den 15. september. Politi og ambulance blev alarmeret klokken 13.39, men trods førstehjælp på stedet og efterfølgende behandling på sygehuset stod drengens liv ikke til at redde.

Den treårige dreng blev efter ulykken bragt til Odense Universitetshospital. Dagen efter afgik drengen ved døden.

Hverken Fyns Politi eller Nyborg Kommune har oplyst om de nærmere omstændigheder omkring ulykken. 

I kølvandet på ulykken var Nyborg Kommunes psykologkorps til stede ved daginstitutionen for at være til rådighed for børn, forældre og ansatte i børnehaven.

Ingen kommentarer

De pårørende er underrettet om efterforskningens afslutning. Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

TV 2 har været i kontakt med Fyns Politi, der ikke ønsker at uddybe pressemeddelelsen.

- Vi har ikke flere kommentarer, og vi kommer ikke til at sige mere på noget tidspunkt. Vores efterforskning er afsluttet, siger Charlotte Nyborg, som er kommunikationsansvarlig for Fyns Politi, til TV 2.