I det fynske folks tjeneste

Ukendt mand rørte ved sovende kvinder - flere vidner har henvendt sig

Tidligt torsdag morgen blev tre unge kvinder udsat for blufærdighedskrænkelse i Nyborg. Nu søger Fyns Politi efter vidner.

Fyns Politi efterlyser vidner til blufærdighedskrænkelse begået tidligt torsdag morgen i Nyborg. Foto: Ole Holbech

Tre unge kvinder på 17 og 18 år blev tidligt torsdag morgen vækket af deres søvn, da de blev udsat for blufærdighedskrænkelse på Stentevej 39 i Nyborg. 

Derfor søger Fyns Politi nu hjælp fra borgere, som kan have set noget, der kan hjælpe politiet med at finde gerningsmanden.

Opdatering

  • 30. aug 2019 kl. 10:22 Fyns Politi oplyser til TV 2/Fyn, at der er en række personer, der har henvendt sig med oplysninger i sagen - både torsdag og fredag. Sagen bliver fortsat efterforsket.

Læs også Ung mand dræbt af tog på Svendborgbanen

Ifølge Fyns Politi indfandt manden sig ved kollegiet omkring klokken 04.50, hvor han via en ulåst dør trængte ind til de tre kvinder, som sov i samme værelse. 

Råb skræmte gerningsmand væk 

Her gav han sig til at berøre kvinderne, hvorefter de vågnede og råbte råb. Råbene fik manden til at flygte i ukendt retning. 

Manden beskrives som værende mellem 20 og 25 år, 175 til 180 centimeter høj og kraftig af bygning. Han er mørklødet med mørkt hår, der er mellemlangt på toppen og trimmet i siderne. 

På gerningstidspunktet var manden iført en hvid tanktop og brune knælange shorts. Han skjulte sit ansigt bag en sort halsedisse eller tørklæde med hvidt mønster.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.