Ulykke i børnehave: Politiet viderebringer besked fra forældrene

Den treårige, der onsdag døde i en børnehave i Nyborg, legede i forbindelse med ulykken i en nøddebusk, fortæller Fyns Politi.

Tirsdag aften offentliggør Fyn Politi nye oplysninger i sagen om en ulykke i en børnehave, der kostede en treårig dreng livet.

TV 2 Fyn har tidligere kunnet fortælle, at ulykken skete i forbindelse med, at drengen legede i et træ, men det bliver nu præciseret, at der er tale om en nøddebusk.

Derudover viderebringer politiet også en besked fra drengens forældre.

- Fyns Politi har endvidere lovet forældrene til den treårige dreng at viderebringe deres anerkendelse af personalet på daginstitutionen. Fyns Politi har ikke yderligere til sagen, lyder det i en pressemeddelelse.

Blev bragt til hospitalet

Ulykken skete onsdag den 15. september i daginstitutionen Myretuen i Ullerslev i Nyborg kommune. Politi og ambulance blev alarmeret klokken 13.39, men trods førstehjælp på stedet og efterfølgende behandling på sygehuset stod drengens liv ikke til at redde.

Den treårige dreng blev efter ulykken bragt til Odense Universitetshospital. Dagen efter afgik han ved døden.

I kølvandet på ulykken var Nyborg Kommunes psykologkorps til stede ved daginstitutionen for at være til rådighed for børn, forældre og ansatte i børnehaven.