I det fynske folks tjeneste

Kunde slog taxachauffør med knytnæve: Politiet fandt ham på McDonald's

Taxachauffør blev natten til tirsdag slået med en knytnæve i ansigtet, da en kunde ikke ville betale regningen. Politiet har anholdt gerningsmanden, der sad og spiste på McDonald's.

Natten til tirsdag blev en 42-årig mand fra Odense anholdt efter at have slået en taxachauffør i ansigtet ved McDonald's. Foto: Brian Bergmann / Scanpix

Det var ikke den perfekte kunde, en taxachauffør havde fået med sig natten mellem mandag og tirsdag. Faktisk langtfra.

Kunden var en 42-årig mand fra Odense, som blev samlet op af taxaen ved et værtshus i Odense. Turen gik mod McDonald's ved Svendborgvej, hvor kunden bad om at blive sat af af taxachaufføren.

Da bilen holder stille på en parkeringsplads på Sivlandvænget, som er en vej tæt ved McDonalds, gør kunden sig klar til at stige ud af taxaen. 

Læs også Indbrud i otte biler holdende på samme p-plads

- Da taxachaufføren siger "hallo du skal lige betale for turen inden du går" til den 42-årige mand, får han et knytnæveslag lige i ansigtet, fortæller Steen Nyland, der er vagtchef ved Fyns Politi til TV2/ Fyn. 

Efter at have slået taxachaufføren stiger kunden ud af bilen og skynder sig ind på McDonalds. 

- Taxachaufføren bliver holdende på parkeringspladsen, hvor han holder øje med den 42-årige, oplyser vagtchefen og fortsætter:

- Da vi ankommer til stedet, anholder vi manden, der sidder på McDonald's og spiser. 

Ifølge Steen Nyland er taxachaufføren ikke kommet fysisk alvorligt til skade. 

Den 42-årige gerningsmand bliver sigtet for røveri og altså overtrædelse af straffelovens paragraf 288, da han udover at tage noget fra en anden person uden denne persons samtykke, også har gjort det ved brug af vold.

 

Læs også 54-årig fortsat i kritisk tilstand efter umotiveret overfald