I det fynske folks tjeneste

OB søger efter succes og sejr i Søhøjlandet

Med otte nederlag i de seneste ni kampe er det en lettere desperat flok fynboer, der fredag aften møder formstærke Silkeborg

Alt for få mål og en til tider åben ladeport i egen ende. Et mix der ikke har givet mange point i denne sæson og aktuelt placerer OB næstsidst i Superligaen. Der hvor man egentlig ville forvente at finde fredagens modstander fra Silkeborg IF. Men efter en katastrofal start på sæsonen har Peter Sørensens tropper fået vendt skuden, ikke mindst være de to hentede angribere Niklas Helenius og David Skhirladze. 

Da de to hold mødtes i første spillerunde endte det 0-0. Med med tre mål i seneste sejr mod Viborg, så har Silkeborgs angriber fra Georgien understreget, at han er klar til aftenens kamp. 

OB´s angribere har til gengæld ikke haft meget tur i den. 11 mål i 14 spillede kampe fortæller den tydelige historie om et hold, det slet ikke har været på det niveau man forud for sæsonen forventede. 

OB kan dog finde lidt optimisme i historien. De seneste 10 indbyrdes opgør er alle endt med enten fynsk sejr eller uafgjort. 

Fyn Live draget til Silkeborg og bringer dig analyser, reportager og interviews før, under og efter kampen. 

Du skal tænde for TV 2/Fyn 17.20, 18.20, 19.30 og 20.03 for at følge med i sendingerne fra Silkeborg. Vi snakker OB i en nørdet grad i selskab med Peter Graulund, Kenneth Emil Petersen, Kent Nielsen, sportsjournalist Leif Rasmussen samt OB´s fanklub.