I det fynske folks tjeneste

13-årig ramt af flugtbilist: - Lige pludselig kigger jeg op i himlen

Victor Bødker har ikke meget til overs for den bilist, der kørte ham ned og efterlod ham på asfalten tirsdag morgen.

00:51

13-årige Victor Bødker fortæller, hvordan han har det med, at en bilist kørte ham ned og efterlod ham liggende på asfalten. Video: Andreas Jarvel

Victor Bødker på 13 år blev kørt ned tirsdag morgen. Han blev ramt bagfra af en bil på Anderupvej ud for Rema 1000 i Odense.

- Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2/Fyn. 

Læs også Efterlyst bil fundet: Kørte med dreng på køleren

- Lige pludselig rammer jeg jorden og glider hen ad cykelstien, fortæller han.

Da drengen faldt af bilen, fortsatte bilisten i høj hastighed fra ulykkesstedet. Victor Bødker blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han har tilbragt natten på intensiv afdeling.

- Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen, fortæller Victor Bødker. 

Den 13-årige dreng har slået en flig af hoften, fået blødninger i milten, forstuvet venstre ringefinger, og så har han en lungespids, som er klappet sammen. Han er tirsdag blevet overflyttet til børneafdelingen og forventes udskrevet om to dage. 

Victor Bødker kommer først i skole igen i det nye år. Foto: Andreas Jarvel

Bilisten fortsatte cirka 50 meter med drengen og cyklen på køleren. Victor Bødker har ikke meget til overs for bilisten, der lå ham ligge på asfalten.

- Han er en skiderik. At han kan finde på at gøre sådan noget, siger Victor Bødker.  

Han håber snart, at han kan komme i skole igen. Det bliver dog formentlig først efter juleferien.

Tirsdag efterlyste Fyns Politi en sølvgrå Citroën C5-stationcar. Onsdag eftermiddag meddelte politiet, at man sandsynligvis har fundet bilen, der var involveret i ulykken.

- Vi har fundet en række spor på gerningsstedet og på bilen, som gør, at vi er ret sikre i vores sag. Hvad vi præcist har fundet, kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen i sagen, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

De kommende dage arbejder politiets teknikere på at slå endeligt fast, om den sølvgrå Citroën C5 er den bil, der ramte drengen.

Bilens ejer er endnu ikke afhørt af politiet. Derfor har vagtchefen ikke yderligere oplysninger eller kommentarer i sagen.