14-årig mistænkt for krænkelser af fire kvinder

Det var formentlig en kun 14-årig dreng, der stod bag de seneste fire tilfælde af blufærdighedskrænkelse overfor kvinder i Åløkkeskoven i Odense.

Fredag morgen modtog Fyns Politi et opkald fra en af de forurettede kvinder.

Hun havde netop genkendt gerningsmanden, der kom kørende på cykel på Middelfartvej i Odense.

Efter en grundig eftersøgning i området fandt politiet den formodede 14-årige gerningsmand på en skole i lokalområdet.

Han blev derefter tilbageholdt i sagen. Hans signalementet svarer til gerningsmanden bag de fire forhold.

Drengen er blevet afhørt, men nægter ethvert kendskab til sagerne. Politiet er gået i gang med at undersøge, om den tilbageholdte dreng er gerningsmand til alle forholdene.

-Vi håber, at tilbageholdelsen og afhøringen af den 14-årige dreng nu har sat en stopper for krænkelserne, så det forhåbentlig er trygt at færdes i området igen. Det har været en meget ubehagelig oplevelse for de kvinder, det er gået ud over, siger politikommissær Michael Lichtenstein.

Fordi drengen er under den kriminelle lavalder, vil han ikke blive straffet i retssystemet. Han er nu overgivet til forældrene og de sociale myndigheder.

De fire forhold er

Fredag 30. maj klokken 19.30 blev en 78-årig kvinde antastet af en dreng, der spurgte til klokken og tog kvinden på bagdelen flere gange.

Lørdag 31. maj klokken 11.30 blev en 41-årig kvinde befølt på brystet af en dreng, der cyklede forbi hende.

Onsdag 4. juni klokken 16.00 blev en 51-årig kvinde antastet af en dreng på cykel, der råbte efter hende, mens han lod som om, han skulle lade sit vand.

Samme dag klokken 16.30 blev en 38-årig kvinde befølt på bagdelen af cyklende dreng.