16-årig giver DSB-ansat slag i hovedet

En 16-årig dreng er sigtet for vold mod tjenestemand efter at have slået en DSB-ansat i ansigtet.

Torsdag formiddag var en mandlig DSB-ansat udsat for vold på Odense Banegård Center. Den ansatte bad en 16-årig dreng om at forlade toget, da det havde nået sin endestation og derfor ikke kørte videre.

- Drengen skulle fra København til Slagelse, men falder så i søvn i toget og ender i Odense. Han får en bøde og bliver lettere forvirret og slår så ud efter den DSB-ansatte, fortæller politiassistent i Fyns Politi Poul Hollensted til TV 2/Fyn.

Voldssigtelse

Den 16-årige reagerede aggressivt og slog kasketten af manden og gav ham et slag i ansigtet. Det resulterede i, at den ansatte blev rød fra kindbenet og ned over højre øre samt højre side af halsen. Politiet ankom hurtigt efter til gerningsstedet.

- Vi får anmeldelsen telefonisk fra et vidne, der har overværet episoden. Vi sender en patrulje, som ankommer kort efter og træffer en DSB-ansat, som kan udpege gerningsmanden. Drengen står under en tunnel ved perronen, siger Poul Hollensted.

Den 16-årige blev efterfølgende anholdt på Odense Banegård Center og kørt til afhøring. Kort efter blev han løsladt med en sigtelse for vold mod tjenestemand i funktion.

Den ansatte har det efter omstændighederne godt og har ikke alvorlige fysiske mén.