17-årig dræbt af tog efter gymnasiefest

Politiet vil lørdag eftermiddag eller aften endnu engang standse togene på Fyn efter påkørsel af 17-årig.

En 17-årig dreng fra Odense mistede lørdag morgen livet, da han blev ramt af et tog ved Østre Ringvej i Odense.

I forbindelse med ulykken valgte politiet at standse togtrafikken på strækningen mellem Odense og Nyborg i en times tid.

- Vi kommer også til at indstille togtrafikken i eftermiddag eller i aften. Vi skal ud og gennemsøge strækningen med hunde og se, om der skulle være nogle effekter, fortæller vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi.

Politiet ved endnu ikke, om der er tale om en ulykke, eller om drengen, der går i gymnasiet, eventuelt har taget sit eget liv.

- Der er noget, der tyder på, at han har været til en gymnasiefest på Tornbjerg Gymnasium. I øjeblikket er vi ved at tale med dem, der var med til festen for at høre, om han var påvirket, og hvilken sindsstemning han var i, fortæller Lars Fredensborg.

Det var lokomotivføreren i et forbipasserende tog, der lidt i ni lørdag morgen anmeldte dødsfaldet. Han fik øje på drengen, som lå livløs ved banelegemet.

Efter alt at dømme er påkørslen sket nogle timer tidligere, nemlig omkring klokken halv syv lørdag morgen.

En lokomotivfører har oplyst, at han på det tidspunkt hørte et bump, men da det var mørkt, kunne han ikke se, at han ramte drengen.

Ifølge Lars Fredensborg er det endnu ikke fastlagt, hvornår togtrafikken vil blive påvirket af, at politihundene skal ud og arbejde i området.

- Vi skal have det koordineret med Banedanmark, så det kommer til at påvirke togdriften mindst muligt, siger han.