I det fynske folks tjeneste

17-årig varetægtsfængslet efter knivstik på banegården

En 17-årig odenseaner har over for politiet erkendt at have stukket en 18-årig mand på Odense Banegård Center. En 15-årig dreng er løsladt igen. 

00:27

Knivstikkeriet skete klokken 20.49. 18-årig stukket med kniv på banegården Video: Local Eyes

Opdatering

  • 08. jan 2021 kl. 16:15 Den 17-årige mand blev fredag formiddag varetægtsfængslet i fire uger for vold af særlig farlig karakter. Fyns Politi har løsladt den 15-årige, og den 18-årige, der blev stukket er udskrevet efter behandling.

En 18-årig mand blev torsdag aften stukket med en kniv på Odense Banegård Center. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Milan Holck Nielsen.

Læs også Stribevis af uheld spærrede de fynske motorveje

Manden er blevet stukket i låret og er uden for livsfare.

Knivstikkeriet skete klokken 20.49, og politiet kunne kort efter anholde to teenagedrenge i sagen. Der er tale om en 15-årig og en 17-årig - også fra Odense. Politiet fandt også kniven, der var blevet brugt.

15-årig løsladt igen

I løbet af natten til fredag er drengene blevet afhørt, og den 17-årige har erkendt, at det er ham, der har stukket den 18-årige. Det fremgår også af de overvågningsvideoer, som politiets efterforskere har præsenteret for drengene.

Den 15-årige er blevet løsladt igen.

Tidligt fredag morgen er der ifølge vagtchefen ved at ske en juridisk vurdering, om den 17-årige skal fremføres i et grundlovsforhør.