I det fynske folks tjeneste

18-årige Simon Andreassen vinder DM i cykelcross

Det blot 18-årige supertalent Simon Andreassen vandt søndag eliterækkens danmarksmesterskab i cykelcross.

00:31

Han er forvænt med sejre - den 18-årige Simon Andreassen fra Odense, men i dag blev han for første gang dansk seniormester i cykelcross.

I sit første seniormesterskab viste den kun 18-årige fynske cykelrytter Simon Andreassen, hvorfor han af mange bliver regnet som et af generationens største talenter på to hjul.

Egentlig kører han blot sin første sæson som U23-rytter, men ikke desto mindre slog Simon Andreassen hele eliten, da han søndag gav alle seniorrytterne mudrede baghjul og tog en flot DM-sejr i sin seniordebut.

Løbet var tæt, men Andreassen førte løbet næsten hele vejen og kunne til sidst lade sig tiljuble, da han kørte over stregen som ny dansk mester i cykelcross.

- Det er noget, jeg kan være rigtig stolt over. Mit første senior-DM blev til en sejr, og det er jeg virkelig glad for, sagde Simon Andreassen til Feltet.dk efter løbet.

Med sejren har Simon Andreassen nu vundet de sidste seks gange i træk, han har kørt om DM. En ganske imponerende statistik for en 18-årig ung mand - der i øvrigt også genvandt sit juniorverdensmesterskab i mountainbike i 2015.

Her kan du se hele Feltet.dks interview med den nyslåede danmarksmester.