I det fynske folks tjeneste

21-årig truet med kniv til at udlevere sin pinkode

Fyns Politi søger vidner, efter en 21-årig ung mand natten til lørdag blev slået og truet med kniv til at udlevere sin mobil, pung og pinkode.

Foto: Per Frank Paulsen

Natten til lørdag blev en 21-årig mand udsat for et groft røveri i det centrale Odense.

Kort før klokken 02.00 ankommer manden til sin bopæl på Mageløs 1, og da han låser sig ind i opgangen, følger tre andre mænd med ind, uden han lægger mærke til det.

- Inde i opgangen tager en af de tre halsgreb på manden, og de lægger ham ned på gulvet og slår ham i maven, siger vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist.

De tre mænd truer ham til at aflevere penge, mobil, dankort og pinkode og siger til ham, at hvis ikke han gør som de siger, vil de stikke ham med en kniv.

Kort efter forsvinder to af mændene med hans pung, og en bliver tilbage og afventer, at den udleverede pinkode også er den rigtige. Efter fem minutter løber han også fra stedet.

Den 21-årige mand er ifølge vagtchefen chokeret og forslået, men efter omstændighederne ellers ok.

De tre overfaldsmænd beskrives således:

De er alle tre yngre mænd.
Den ene er omkring 180 centimeter høj, afrikansk udseende, han har afroligende hår der går ned til ørerne, var iført mørkt tøj.
Den anden er af anden etnisk herkomst, arabisk af udseende, var iført sort/mørk dynejakke og ellers mørk tøj.
Den tredje gerningsmand beskrives også som arabisk af udseende, iført mørkt tøj.

Politiet håber at komme i kontakt med eventuelle vidner til det grove overfald.

- Der er forholdsvis meget trafik på Mageløs, så hvis der er nogen, der har set noget, vil vi meget gerne snakke med dem, siger vagtchef Kenneth Taanquist.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.