I det fynske folks tjeneste

27-årig fængslet fire uger for skadestue-ballade

En 27-årig mand fra Vollsmose blev onsdag formiddag varetægtsfængslet i fire uger. Manden er sigtet for at have deltaget i stormløbet på skadestuen på OUH i august og for at have jagtet en rocker. Manden nægter sig skyldig

01:48

01:30

01:22

01:44

1 af 5

Manden blev efter længere tids efterforskning tirsdag anholdt i det vestlige Jylland. Onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Odense.

Manden erkender at han var på skadestuen sidst i august, da 50-60 mennesker væltede ind og krævede at få et skudoffer udleveret. Men han nægter at have deltaget i balladen.

Tværtimod hævdede han i retten, at han forsøgte at dysse menneskemængden ned og få dem væk fra skadestuen. Politiet bekræfter, at manden kontaktede ordensmagten flere gange mens balladen stod på, men dommeren fandt det ikke bevist, at han ikke deltog i balladen.

Manden er ligeledes mistænkt for at have forsøgt at køre en rocker ned på Filosofgangen umiddelbart efter stormløbet på skadestuen. Politiet mener, at han i en bil jagtede en rockertype, der kørte på en Harley-Davidson, og bagefter forsøgte han tilsyneladende at løre en politibetjent ned.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle manden i fire uger