37-årig renset for drabsmistanke

Den kvindelige halvdel af det ægtepar, der er sigtet for at have dræbt 79-årige Ester Jørgensen i Bolbro tilbage i februar måned, er ikke længere sigtet i sagen.

Ifølge Fyens Stiftstidende har statsadvokaten i Viborg besluttet at frafalde sigtelsen mod den 37-årige kvinde, som befandt sig i Esther Jørgensens lejlighed i timerne op til drabet på hende.

I en skrivelse fra statsadvokaten, som Fyens Stiftstidende har fået adgang til, står der, at sigtelsen er frafaldet, fordi den er grundløs.

Den 37-årige kvinde er glad for at være blevet renset for sigtelsen, men alligevel er bekymringerne ikke ovre.

- Jeg har været beskyldt for at slå et menneske ihjel og kan ikke gå i fred på gaden. Der er begået hærværk på min bil og cykel, siger hun til Fyens.dk.

Ester Jørgensen blev fundet dræbt i sit hjem i Bolbro den 9. februar.

Den 37-årige kvindes 27-årige mand blev kort efter sigtet for drabet.

Han er fortsat sigtet og fængslet for drabet, men han nægter sig skyldig.

Lederen af personfarlig kriminalitet hos Fyns Politi, vicepolitiinspektør Henrik Justesen, bekræfter, at sigtelsen er frafaldet.

- Vi sigtede dem begge to, fordi de begge havde befundet sig i kvindens lejlighed, men efterforskningen har vist, at hun forlod lejligheden inden kvinden døde, og derfor er der ikke grundlag for at opretholde sigtelsen, siger Henrik Justesen.

Han har ikke yderligere kommentarer til sagen, fordi retsmøderne er blevet holdt for lukkede døre.