I det fynske folks tjeneste

5000 jobsøgende inviteret til messe

Over 5000 jobsøgende fra hele Fyn forventes at deltage i den årlige jobmesse i Odense Congress Center. Det foregår den 15. september.

Den årlige jobmesse, hvor virksomheder, uddannelsesinstitutioner og jobsøgende mødes, afholdes i år torsdag den 15. september. TV 2/FYN dækker både op til og under jobmessen.

Messen skal give de jobsøgende mulighed for at få inspiration til jobsøgingen og samtidig skabe et netværk. De får endvidere mulighed for at blive stylet af en frisør og få hjælp til en såkaldt elevatortale.

I år er det Faaborg-Midtfyn Kommune og Kerteminde Kommune, der arrangerer messen, som vil have særlig fokus på de unge.

- Det er vigtigt at starte så tidligt som muligt, hvor vi gør de unge opmærksomme på deres muligheder, men samtidig også giver dem en forståelse af arbejdsmarkedets behov og tendenser, siger Christian Blaschke, der er formand for den fynske styregruppe for jobmessen.

 

Læs også Date din nye chef

 

TV 2/FYN har valgt at dække messen både før og efter. Erhvervsredaktør Ole Frank Rasmussen på TV2/FYN mener, det kan være med til at skabe en frugtbar dialog.

- Vi synes, det giver god mening at være med til at sætte fokus på arrangementer og journalistik, der kan skabe debat, være med til at få konstruktive løsninger på banen og i sidste ende få flere fynboer i job eller uddannelse, siger Ole Frank Rasmussen.

Læs mere om messen her: www.jobmessefyn.dk