I det fynske folks tjeneste

61 ændringsforslag fra Enhedslisten

Enhedslisten, der som det eneste parti i Odense Byråd, står uden for budgetforliget, fremsætter nu 61 forslag til ændring af budgettet for det kommende år.

Enhedslisten foreslår blandt andet, at Musik- og Teaterhuset udskydes til efter 2017, at Odense melder sig ud af Kommunernes Landsforening, at der bliver sparet på eksterne konsulenter, at dækningsafgiften skal være 10 promille og grundskylden 23,71 promille.

- Når vi i Enhedslisten har fremlagt så mange ændringsforslag, er det for at fjerne de kraftige besparelser på Børn-, Unge- og Ældreområdet der er indarbejdet i det budgetforslag som Økonomiudvalget har fremlagt, siger Per Berga Rasmussen fra Enhedslisten.

Samtidig vil partiet have monteres solceller på kommunale bygninger, genindført modersmålsundervisning og så skal der afsættes midler til en

Whistleblower ordning for at sikre personalet.

- Hvis byrådet vil vedtage Enhedslistens alternative budgetforslag, vil byrådet vedtaget et budget for 2014 der er i social balance. Hvor respekten for kommunens kærneopgaver, servicen for børn, unge og ældre, sættes over skattelettelser til erhvervslivet, siger Per Berga Rasmussen.