86.000 i kø: Ekstrakoncert bekræftet i sidste øjeblik

Et kæmpe drama udspillede sig torsdag formiddag hos Ticketmaster. Mens 86.000 mennesker stod i kø for at købe billet til koncerten om søndagen, forhandlede arrangøren om en ekstrakoncert dagen før.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og det er der vist ikke mange i min branche der har. Det er toppen af poppen at være med til sådan noget, siger John Fogde, der er talsmand for koncerterne i Tusindårsskoven. 

quote Det har været rimelig hektisk. Jeg har aldrig oplevet så stor interesse for en enkelt begivenhed

John Fogde, koncertarrangør

86.000 mennesker havde logget ind på Ticketmasters billetsystem og stod klar til at sikre sig billetter, da sluserne blev åbnet klokken 11. 

Største interesse nogensinde

- Vi havde naturligvis været i dialog med Ed Sheeran, men intet var forhandlet på plads. Men da vi så, at så mange mennesker var interesseret i at få billetter til koncerten i Odense, turde vi godt arrangere en ekstrakoncert, fortæller John Fogde. 

Popstjernens manager blev kontaktet, og først omkring klokken 11.20 blev ekstrakoncerten 27. juli bekræftet fra London. 

- Det har været rimelig hektisk. Jeg har aldrig oplevet så stor interesse for en enkelt begivenhed, og vi havde vildt travlt, siger koncertarrangøren.

Hør John Fogde fortælle om billetsalget

Travlheden gjorde, at der klokken 11.30 skete en menneskelig fejl, så opslaget med ekstrakoncerten blev lagt ud på Facebook af Beatbox Entertainment. Det nåede dog kun at være ude i ét minut, før det blev slettet igen.

Rettelse
Clock27. sep 2018, kl. 16:38
Tidligere skrev vi, at det var Ticketmaster, der havde slettet opslaget på Facebook. Dette er ikke tilfældet.

Menneskelig fejl

- Alle billetter var sådan set reserveret allerede 11.15, men bestillingstransaktionerne var ikke gennemført, så derfor var der rent teknisk ikke udsolgt før lidt i 12, siger John Fogde. 

 
 

Og klokken 12 kunne koncertarrangøren så melde det officielt ud. Der bliver en ekstrakoncert med Ed Sheeran lørdag 27. juli i Tusindårsskoven.

- Det er fantastisk, at det kan lade sig gøre på en presset turné, at han giver to koncerter på Fyn, siger en stresset koncertarrangør.

I skrivende stund er der stadig billetter til salg til koncerten om lørdagen. Men John Fogde forventer, at også denne koncert hurtigt vil blive udsolgt og dermed vil den britiske superstjerne skulle spille for i alt 86.000 mennesker i Odense.

- Og nej, jeg kan ikke forestille mig, at der bliver endnu en ekstrakoncert. Når man kigger på hans program, så er der simpelthen ikke plads til flere koncerter på dansk grund i år. Jeg kender i hvert fald ikke noget til flere fynske koncerter med Ed Sheeran, siger John Fogde.