Åbne storcentre: Jørgen og Lone byttede uldne hjemmesko og bestilte tid til en kop kaffe

Den store åbningsdag for storcentrene blev et glædeligt gensyn for Jørgen Juhl Nielsen og Lone Junker Nielsen, der efter lang tids venten endelig kunne bytte julegaver og drikke en kop kaffe på deres stamsted.

Med et par ubrugte uldne hjemmesko og et gavekort i tasken var ægteparret Jørgen Juhl Nielsen og Lone Junker Nielsen blandt de første besøgende, da Rosengårdcentret genåbnede onsdag. 

Hjemmeskoene skulle byttes og gavekortet skulle bruges efter lang tids venten. 

- Jeg købte de her hjemmesko 9. december til min mand, og det er først nu, 21. april, vi kan bytte dem, siger Lone Junker Nielsen.

Hun var glad for, at Rosengårdcentret, hvor parret gør en stor del af deres deres køb, endelig er åbent. Dermed kan parret igen komme på den café, de holder af at komme på en gang om ugen - denne gang med bordbestilling. 

- Vi gik over til Espresso House som det første, fordi jeg vidste, vi skulle ose lidt. Så sagde jeg, at vi gerne ville bestille et bord, og så skrev hun ned, at vi kunne komme tilbage klokken 11.20, siger Lone Junker Nielsen.

For parret var det ikke noget problem, men Lone Junker Nielsen og Jørgen Juhl Nielsen ærgrer sig lidt på de erhvervsdrivendes vegne. 

- Det er selvfølgelig lidt bøvlet for stakkels Espresso House, men sådan er det jo, siger Jørgen Juhl Nielsen. 

En glædens dag

For Jørgen Juhl Nielsen og Lone Junker Niesen var gensynet med Rosengårdcentret i den grad glædeligt. 

- Vi bliver godt modtaget, det er en fornøjelse, siger Jørgen Juhl Nielsen.

Både Rosengårdcentret og de enkelte butikker har også måttet forberede sig godt til genåbningensdagen, hvor antallet af besøgende skal registreres. Det bliver blandt andet gjort ved hjælp af et elektronisk system ved alle indgange. 

- Det er jo glædens dag, og det er jo egentlig centervejr, fordi det er lidt overskyet. Hvis det kommer til at regne, er det rigtig godt, siger centerchef Casper Bach Andersen.

Se reportagen fra Rosengårdscentret, der igen åbnede for gæster. Fotograf: Redigering: