Adskillige færdselsuheld mandag: Kvinde måtte skæres fri

Mandag er Fyns Politi kørt til flere færdselsuheld. I Odense måtte en ældre kvinde skæres ud af sin bil, efter hun var blevet påkørt i et venstresving.

Fyns Politi har mandag måtte køre til flere færdselsuheld. Ifølge vagtchef Lars Thede er det tilfældigheder, der gør, at politiet har kørt til særligt mange uheld på én dag.

- Vi har haft en del i starten af vagten (fra klokken 14.30, red.) . Vi har faktisk haft adskillige uheld. Det regner lidt nu, men det har ikke været glatte veje, der var skyld i uheldene, fortæller Lars Thede til TV 2 Fyn.

I Odense måtte Beredskab Fyn klokken 17.55 skære en kvinde i slutningen af 60'erne ud af hendes bil, da hun i krydset Ørbækvej/Hollufgårdsvej/Store Tornbjerg Vej blev påkørt under et venstresving.

Påkørt under venstresving

Kvinden kom kørende ad Ørbækvej ud af byen, da hun - ifølge politiet - kørte over for grønt og ramte en modkørende bil.

Den modkørende bilist, der skulle lige ud ad Ørbækvej, havde ligesom den venstresvingende kvinde grønt lys.

- Alt tyder på, at de begge er kørt frem for grønt. Muligvis har hun overset den modkørende eller fejlvurderet hastigheden. Der er ikke særskilt grøn svingpil i krydset, fortæller Lars Thede. 

Ude for livsfare

Beredskab Fyn måtte klippe taget af kvindens Peugeot, da hun ikke selv var i stand til at komme ud af bilen.

De første meldinger fra ambulancelægen til politiet lød, at det ikke kunne udelukkes, at kvinden var i livsfare.

- I første omgang kunne vi ikke udelukke alvorlige skader, men hun er ude for livsfare og er sluppet let, fortæller vagtchefen.

Den modkørende bilist havde ikke brug for lægehjælp efter uheldet.