I det fynske folks tjeneste

Ældre mand sigtet for påkørsel af 13-årige Victor

Foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra ulykkesstedet stemmer overens med skaderne på den beslaglagte bil, meddeler Fyns Politi.

Det var her, ulykken skete tirsdag morgen. Foto: Alexander Aagaard

1 af 2

Fyns Politi har nu undersøgt den bil, der mistænkes for at have været involveret i en ulykke tirsdag morgen på Anderupvej i Odense, hvor 13-årige Victor Bødker blev kørt ned bagfra. 

Læs også 13-årig ramt af flugtbilist: - Lige pludselig kigger jeg op i himlen

De foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra ulykkesstedet stemmer overens med skaderne på det beslaglagte køretøj. Det meddeler Fyns Politi. 

Bilens ejer, en ældre mand fra Odense-området, er blevet sigtet. Politiet har foretaget en foreløbig afhøring af manden. Når de endelige tekniske resultater er færdige, vil der ske yderligere afhøring af den sigtede, lyder det fra politiet. 

Indtil denne afhøring er afsluttet, kan politiet ikke oplyse yderligere om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen. Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Victor Bødker fortæller til TV 2/Fyn, at han blev ramt bagfra af en bil på Anderupvej ud for Rema 1000 i Odense.

- Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2/Fyn.

- Lige pludselig rammer jeg jorden og glider hen ad cykelstien, fortæller han.

Da drengen faldt af bilen, fortsatte bilisten i høj hastighed fra ulykkesstedet. Victor Bødker blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han har tilbragt natten til onsdag på intensiv afdeling.

Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen

Victor Bødker

- Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen, fortæller Victor Bødker. 

Den 13-årige dreng har slået en flig af hoften, fået blødninger i milten, forstuvet venstre ringefinger, og så har han en lungespids, som er klappet sammen. Han blev tirsdag flyttet til børneafdelingen og forventes udskrevet torsdag. 

Se interviewet med 13-årige Victor Bødker herunder:

00:51

Video: Andreas Jarvel

Luk video