I det fynske folks tjeneste

Aftale om sygehusafkørsel på trapperne

En ny aftale om Storstrømsbroen faldt tirsdag på plads, men forligspartierne har ikke fundet penge til en motorvejsafkørsel til det nye OUH endnu. Pengene er dog på vej, siger fynsk MFer.

Partierne bag trafikforliget i Folketinget mangler fortsat at lave en aftale om hvordan tre milliarder kroner skal bruges til forskellige trafikinvesteringer i hele landet. Blandt de projekter, der er med i denne pulje, er en motovejsafkørsel til det nye OUH i Odense til 150 millioner kroner.

- Det er min klare fornemmelse, at det er spørgsmål om dage før der falder en aftale på plads, der sikrer finansieringen af motorvejsafkørslen til det nye OUH i Odense, siger trafikordfører for Venstre, Lars Chr. Lilleholt.

Odense har længe presset på for at få de sidste penge til motorvejsafkørslen. Uden en afkørsel bliver byggeriet, der går i gang i 2014, nærmest umulig at gennemføre, og tunge lastbiler vil belaste veje med boliger og erhverv i det sydlige Odense.

- Alle partier har vist vilje og forståelse for at der skal afsættes penge til afkørslen, og jeg forventer, at pengene kommer nu, siger Lars Chr. Lilleholt.