Anden sejr i træk: Bundproppen Bulldogs choksejrer mod topholdet

Efter 5-5 i ordinær spilletid sikrede Odense Bulldogs sig sin anden sejr i træk, da Aalborg blev slået i overtiden.

Odense Bulldogs sikrede søndag klubbens anden sejr i træk i Metal Ligaen efter en forfærdelige stime på 19 nederlag i træk i den bedste ishockeyrække.

Sejren var ikke over hvem som helst, for det var Metal Ligaens tophold, Aalborg Pirates, der blev nedlagt på isen i Odense.

Den ordinære spilletid endte 5-5, og i tillægstiden sørgede Sebastian Ehlers med sin anden scoring i kampen for sejren.

Aalborg topper stadig rækken suverænt med 76 point, og Odense er lige så suverænt i bunden med 17 point.

Aalborg var selvsagt kæmpefavorit, og den indbyrdes statistik i denne sæson mellem holdene sagde da også 12-0 i Aalborgs favør, men helt aktuelt så mødte topholdet op med en mental skuffelse i frisk erindring.

Aalborg tabte således hjemme fredag aften mod Herlev Eagles, der sikrede sig sejren efter en scoring i forlænget spilletid.

Derimod fik Odense senest brudt sin skrækkelige stime af nederlag. Hele 19 gange havde Odense tabt i træk, inden det lykkedes at slå Rødovre Mighty Bulls 4-3 i den ordinære spilletid.

Aalborg stormede afsted i Odense og var foran 3-0 efter et kvarter.

Der var spillet lidt over seks minutter af første periode, da Felix Scheel sørgede for 1-0, og siden fulgte scoringer af Anders Krogsgaard og Thomas Spelling.

Så skulle man mene, at det slag var afgjort, men Odense reducerede halvandet minut før periodens afslutning ved Lukas Lundvald Nielsen.

Så fulgte yderligere tre scoringer af hjemmeholdet simpelthen i træk, som vendte opgøret helt på hovedet, og Sebastian Ehlers bragte Odense foran 4-3 16 sekunder inde i tredje periode.

Mikkel Højbjerg udlignede for Aalborg, men med sin tredje scoring i kampen sørgede Lukas Lundvald Nielsen for endnu en opsigtsvækkende Odense-føring, da han scorede til 5-4, men igen udlignede Aalborg, inden Ehlers altså afgjorde slaget.

Rungsted Seier Capital slog ude Herlev Eagles 5-2.