I det fynske folks tjeneste

Anholdt: 20-årig fængslet for medvirken til drabsforsøg på rasteplads

En 20-årig mand blev torsdag aften anholdt i Odense og sigtet for medvirken til drabsforsøg efter et opgør på en rasteplads lørdag den 9. december. Han er fredag varetægtsfængslet i fire uger.

En 20-årig mand er blevet anholdt i Odense i forbindelse med et drabsforsøg på en rasteplads lørdag den 9. december. Han er fredag varetægtsfængslet i fire uger. Foto: Ole Holbech

Efter en lille uges efterforskning kunne Sydøstjyllands Politi torsdag aften omkring klokken 21.00 anholde en 20-årig mand i Odense.

Den 20-årige blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, sigtet for medvirken til drabsforsøg på en 23-årig mand ved Skærup Rasteplads Vest lørdag den 9. december. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Lørdag den 9. december opstod der omkring klokken 23.00 tumult mellem flere mænd foran Shell på Skærup Rasteplads Vest. 

Læs også Dommer løslader mand, der er mistænkt for drabsforsøg

Under de tumultariske scener blev en 23-årig mand forfulgt af fire til fem gerningsmænd, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Tæt på rastepladsens tilkørsel til E45 i sydlig retning mod Fyn blev den 23-årige indhentet og overfaldet med flere knivstik, slag og spark. Efter overfaldet blev den 23-årige mand efterladt i vejkanten.

Sydøstjyllands Politi betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Stikker af mod Fyn

Forud for drabsforsøget opholdt gerningsmændene sig omkring 20 – 25 minutter ved tankanlægget på Shell. De fire til fem gerningsmænd kom muligvis kørende til stedet i en sort personbil, en Hyundai Getz med dansk indregistreringsnummer.

Gerningsmændene forlod kort tid efter drabsforsøget gerningsstedet kørende ad E45 i sydlig retning mod Fyn.

Og torsdag aften kunne Sydøstjyllands Politi så anholde en 20-årig mand i Odense. Hvorvidt han har søgt tilflugt i Odense eller er bosiddende i byen, har ikke været muligt at få bekræftet. 

Den 20-årige er den anden anholdte i sagen. Dagen efter overfaldet blev en mand varetægtsfængslet i fire uger, mens en mistænkt kvinde blev løsladt.

Læs også Sigtet for drabsforsøg: 27-årig rocker fængslet for knivstikkeri