Aviskrig: Ny ugeavis i Odense

Torsdag den 3. december udkommer Lokalavisen Odense for første gang. Målet er at få del i de fynske annoncekroner.

Den nye ugeavis udkommer op til weekenden og leveres til mere end 100.000 husstande i Odense Kommune.

Lokalavisen Odense er en ny avis, der går tæt på livet i Odense Kommune og dagligt leverer nyheder på alle platforme – helt gratis.

Med Lokalavisen Odense udgiver Politikens Lokalaviser 86 lokale ugeaviser i Jylland, Nordsjælland og Sydsverige med et ugentligt oplag på godt 2,1 mio. eksemplarer. 

 

 

 

- Når man ser på vores udgivelseskort og vores gode dækning i Jylland, er det et naturligt skridt for os at udvide vores forretning mod Fyn og dermed få et endnu større sammenhængende udgivelsesområde, udtaler administrerende direktør for Politikens Lokalaviser Søren Riis.

Lokalavisen Odense distribueres torsdag/fredag med posten i hele Odense Kommune samt enkelte områder, der grænser op til Odense Kommune. Avisen kan også findes på nettet under odense.lokalavisen.dk.

Ansvarshavende chefredaktør Claus Krogh glæder sig til at tilbyde de mange nye læsere i Odense en ugeavis, der er kendetegnet ved sit høje journalistiske niveau.

- Vi skal give læserne en helt anden ugeavis, end de er vant til. I Lokalavisen Odense bliver der redaktionelt lagt vægt på mange lokale nyheder indenfor politik, handelsliv, kunst, kultur og sport. Vi vil være til stede ved alle store begivenheder i byen og følge politikernes gøren og laden. Vi vil lave en avis og et website, hvor odenseanerne kan følge med i, hvad der foregår i deres by helt gratis – alle ugens dage, siger Claus Krogh.

Allerede i dag lanceres det nye site odense.lokalavisen.dk og Lokalavisen Odense kan også findes på Facebook, Twitter og Instagram.

Vi vil være til stede ved alle store begivenheder i byen og følge politikernes gøren og laden. Vi vil lave en avis og et website, hvor odenseanerne kan følge med i, hvad der foregår i deres by helt gratis – alle ugens dage