I det fynske folks tjeneste

Bandefolk taget for 42 kg hash

En mand og en kvinde med tilknytning til banden United Tribunes Forever sigtes for opbevaring af store mængder hash

To personer med tilknytning til Daabas-banden United Tribunes Forever sigtes for opbevaring af store mængder hash. Det vides ikke, om nogle af de afbillede UTF-medlemmer har tilknytning til sagen.

Fyns Politi har mandag morgen anholdt og sigtet en 34-årig mand og en 24-årig kvinde for opbevaring af ikke mindre 42 kg hash. Hashen blev fundet i forbindelse med flere ransagninger i Vollsmose den 3. februar. To yngre mænd blev fængslet umiddelbart efter ransagningerne. Politiet oplyser, at de alle har forbindelse til bandemiljøet.

I følge TV 2/FYNs oplysninger, er der tale om et ledende medlem af banden.

- Vi er meget fokuserede på udviklingen i bandemiljøet i øjeblikket. Vi har set en række forsøg på manifesteringer i bandemiljøet i Odense, og er derfor meget tilfredse med i dag at kunne skride til anholdelse af yderligere to personer, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal, Fyns Politi.

De to anholdte, der har tilknytning til bandegrupperingen United Tribunes Forever, som ledes af Houssam Daabas. De fremstilles i retten i Odense i dag kl. 13:30 med henblik på varetægtsfængsling.