Se timelapse: OB klar til forårspremiere efter snekaos

Dagens første kamp på Odense Stadion stod mellem en række frivillige og snevejret - og de frivillige vandt. Odense Stadion er klar til superligafodbold klokken 18.

Superligafodbolden vender tilbage til Fyn, når OB klokken 18 møder Lyngby på hjemmebane.

Men det har holdt særdeles hårdt.

Sammen med fans og frivillige har OB eftermiddagen igennem kæmpet mod snemasserne for at gøre plænen på Odense Stadion klar til aftenens superligakamp mod Lyngby.

Men klokken 16.30 afgjorde kampens dommer med med sikkerhedschefen, at banen var klar til fodboldkamp, og dermed kan superligabolden igen rulle på Fyn.

- Jeg står og kigger på banen, og den er grøn igen. Vi har ryddet for sne og kridtet op med røde streger, og banen er netop blevet godkendt, siger OB's kommercielle chef, Jack Jørgensen, til TV 2 Fyn.

Han fortæller, at det aldrig var gået uden stor hjælp fra frivillige.

- Med fantastisk hjælp fra fans og frivillige er vi nået i mål. Det var jeg noget bekymret for for tre timer siden. Men det er det, fællesskabet kan, siger Jack Jørgensen.

Mangler backs

Hjemmeholdet må til aftenens kamp undvære to normale startere, da såvel højrebacken Ryan Johnson Laursen som venstrebacken Jørgen Skjelvik er ude af truppen. Til gengæld er midtbanespilleren Jens Jakob Thomasen tilbage i truppen, efter han missede efterårets sidste kampe på grund af en skade.

Kampen sparkes i gang på Odense Stadion klokken 18.00.

OB-truppen

Odense Stadion er klar til aftenens kamp mod Lyngby.
Odense Stadion er klar til aftenens kamp mod Lyngby.
Foto: Jack Jørgensen