I det fynske folks tjeneste

Bar-personale truet med kniv: 22-årig var eftersøgt

To unge mænd blev til voldsmænd i Odenses natteliv natten til lørdag. Den ene risikerer at blive sigtet for trusler mod vidne.

Personalet på The Australian Bar i det indre Odense blev natten til lørdag truet med kniv af en 22-årig mand. Foto: Google Street View

En 22-årig efterlyst mand blev natten til lørdag anholdt efter en episode ved The Australian Bar i Brandts Passage i  Odense C.

Kort før klokken 03.00 dukkede manden påvirket op ved det populære sted, men blev afvist ved døren fordi han var påvirket.

Der opstod noget skubben frem og tilbage inden den 22-årige trak en kniv og truede personalet.

- Han truede også med "du skal ikke ringe efter politiet" og "så kommer jeg efter dig", forklarer vagthavende ved Fyns Politi, Hans Frederiksen til TV 2/FYN.

Den 22-årige forsvandt efterfølgende fra Brandts Passage, men blev knap en time senere anholdt på sin bopæl i Odense. Manden var i forvejen eftersøgt for udeblivelse fra en straf på otte måneder.

Den 22-årige sidder nu i arresten på politigården, hvor en jurist skal vurdere om manden skal sigtes for vold, kniv-trusler eller trusler mod vidner. Specielt det sidste kan udløse en længere fængselsstraf.

Vold i Vintapperstræde

På stort set samme tidspunkt, klokken 03.00, var der nogle hundrede meter derfra på Old Iris Pub i Vinstapperstræde også optræk til vold. 

Her var en 21-årig mand fra København oppe at toppes med personalet og slog ud efter dørmanden.

- Og så er det jo en voldssag, konstaterer vagtchef Hans Frederiksen.

Den 21-årige blev taget med på stationen og blev efter endt afhøring løsladt.