Beboere raser over håndværkerregning

En regning på 160.000 kroner for at male 90 kvadratmeter. Det er helt absurd, mener beboere fra en boligforening i Odense.

I Odense AndelsBoligforenings afdeling 7 har beboerne modtaget store regninger for malerarbejde.

I forbindelse med tre fraflytninger har de betalt henholdvis 150.000, 160.000 og 180.000 kroner udelukkende for malerarbejde i boliger på ca. 90 kvadratmeter.

- Jeg synes, det er helt vildt, at det kunne komme så vidt. Det kan ikke være rigtigt, og nogen må have sovet i timen, udtaler Gert Broxgaard, der er medlem af andelsboligforeningens repræsentantskab.

TV2/Fyn fik en anden håndværker til at kigge på det malerarbejde, der er udført, og han giver Gert Broxgaard ret.

- Det virker totalt urimeligt at tage 160.000 kroner, for det arbejde der er udført. Prisen er helt ude af proportioner, og det er tre til fire gange mere end jeg selv ville tage for det, siger Niels Scheffman, der er malermester i Odense.

Manden der iværksatte det dyre malerarbejde er afdelingens inspektør, der er ansat af Odense AndelsBoligforening. Hverken inspektøren eller OAB ønsker  at kommentere på beboernes utilfredshed, men i et referat fra et afdelingsmøde står der, at priserne blandt andet skyldes afrensning af vægge og lofter.

Det er Håndværkergården i Odense, der har udført malerarbejdet i de tre boliger i afdeling 7.

Du kan se mere om de dyre regninger for malerarbejde i mandagens udsendelse kl. 19.30.