I det fynske folks tjeneste

Bedre rådgivning til Odenses foreninger

Fremover skal Odenses foreninger kun henvende sig et sted for at få rådgivning.

Fremover skal Odenses foreninger kun henvende sig et sted for at få rådgivning.

Det skal være lettere at være forening i Odense. Derfor skal ForeningsVærkstedet fremover give rådgivning om anlægsprojekter og information om tilskud fra Idrætspuljen. I dag giver værkstedet kun hjælp til fundraising og regnskaber.

- Hvis den lokale forening drømmer om at deltage i den åbne skole eller har brug for rådgivning i forbindelse med f.eks. en tilbygning til klubhuset eller en multibane, behøver de kun at henvende sig et sted, skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

By- og Kulturforvaltningen, der i samarbejde med de Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), står bag ForeningsVærkstedet på Stadionvej 50, vil dermed sikre, at det frivillige foreningsodense i fremtiden kun skal henvende sig et sted for at få råd og vejledning.

- Vores foreninger er i høj grad et fundament for det gode liv i Odense. Her bliver skabt venskaber og fællesskaber, og vi har alle en interesse i velfungerende foreninger med gode faciliteter og spændende tilbud. Jeg håber, at foreningerne vil benytte sig af tilbuddet, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

ForeningsVærkstedet har åbent den første tirsdag i måneden fra kl. 16.30 til 19.30 i perioden 1. september til 31. maj – dog med undtagelse af skoleferierne – og i første omgang kan foreningerne møde en medarbejder fra Fritid og Eliteidræt den 5. april og 3. maj, som sidder klar til at hjælpe.