I det fynske folks tjeneste

To biljagter på samme aften: Politiet jagtede Audi

Tirsdag aften satte flere politibiler efter en Audi A6, der nægtede at stoppe for politiet på Dalumvej i Odense. Senere samme aften forsøgte endnu en bilist at køre fra politiet.

Modelfoto. Foto: Bjarne Lüthcke / Scanpix

Fyns Politi forsøgte tirsdag aften klokken 19.45 at standse en bilist i en Audi A6 på Dalumvej. Det endte ifølge vagtchef ved Fyns Politi i en større politijagt ned høj fart gennem den sydlige del af Odense.

Flere politibiler deltog i jagten, der varede godt 12 minutter. Biljagten sluttede først, da Audien påkørte en modkørende bil i den store rundkørselsbro ved Stenløsevej hen over Fynske Motorvej.

Føreren af Audien var en 41-årig mand fra Odense, der forsøgte at stikke af fra politiet, fordi han kørte i påvirket tilstand uden kørekort.

Læs også Betonklodsdrab: Fyns Politi tror fortsat på opklaring

Tirsdag aften undskyldte Fyns Politi de "unødige gener for øvrige trafikanter og beboere i området", biljagen forårsagede.

Både den 41-årige og bilisten, han påkørte, blev efter sammenstødet kørt til Odense Universitetshospital. Ingen af dem kom alvorligt til skade.

Nattens anden biljagt

Det blev en travl aften for Fyns politi, som igen måtte sætte efter en bilist på flugt. Det skete i forbindelse med at Fyns Politi rutinemæssigt patruljerede grundet en række indbrud i Odense. Her måtte en af patruljevogn sætte efter en bil, som nægtede at lade sig stoppe. 

- Jagten foregik på motervejen i vestlig retning og strakte sig fra Vissenbjerg til Ejby, men desværre fik patrulejevognen ikke anholdt bilisterne, da de forlod bilen, siger vagtchefen fra Fyns Politi til TV 2/Fyn.

Køretøjet var ikke stjålet, så politiet vil nu forsøge at kontakte ejeren. Det oplyses ikke med, hvilken hastighed politiet eftersatte med i nattens anden biljagt.