I det fynske folks tjeneste

Black Army: Anklager kræver flere måneders fængsel

Specialanklager ved Særlig Efterforskning Vest, Lars Petersen, vil kræve flere måneders fængsel til de tre tiltalte medlemmer af Black Army, er torsdag sidder i Retten i Odense tiltalt for afpresning.

01:11

Sagen mod de tre mænd på 20, 23 og 35 år begyndte med at de alle tre erklærede sig ikke-skyldige.

Inden retssagen begyndte, fortalte specialanklager ved Særlig Efterforskning Vest, Lars Petersen, at han vil kræve op til flere måneders fængsel.

De tre mænd er tiltalt for afpresning. Den 9. februar 2017 indfandt de sig i en tatovørbutik i Odense, og her forsøgte de i følge anklageskriftet at presse indehaveren til at betale penge til Black Army.

To af mændene var i ført beklædning som viste tilknytning til Black Army.

- Når vi nu har rejst tiltale i sagen, så er håbet selvfølgelig også, at retten finder, at bevisbyrden er løftet, og at der dermed kan ske domfældelse. Vi taler om måneders fængsel, siger specialanklager ved Særlig Efterforskning Vest, Lars Petersen.

Sagen er blevet efterforsket i et samarbejde mellem Fyns Politi og den nye specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, der blandt andet arbejder med organiseret rocker- og bandekriminalitet i Vestdanmark.

Derfor er det også anklagemyndigheden ved Særlig Efterforskning Vest, der har rejst tiltalen og fører sagen ved retten i Odense.