I det fynske folks tjeneste

Black Cobra laver afdeling på Fyn

Mere bandeballade i vente for Odense, når Black Cobra laver en afdeling i byen.

Fyns Politi har i forvejen travlt med Bandidos og Hells Angels i Odense, nu kommer Black Cobra også til byen.

Odense har gennem længere tid huset Hells Angels, Bandidos, og diverse Vollsmose-relaterede bandestrukturer, der med skuddrab, knivstikkerier og kølleoverfald har plaget byen.

Alle episoder har rødder i interne kævlerier grupperne i mellem. En latent krudttønde, der jævnligt exploderer. Nu har også gruppen Black Cobra meldt sig i byen, og mere ballade venter forude, erfarer Ekstra Bladet fra kilder tæt på miljøet.

- Det er korrekt, Det drejer sig om mellem ti og femten personer. Det er allesammen nogen, vi kender i forvejen, bekræfter Kirsten Fischer, efterforskningsleder, Fyns Politi.

Hun vil ikke kommentere sagen yderligere.

Yderligere ballade

Sidste år åbnede Bandidos en afdeling i Odense. Afdelingen optog flere
medlemmer med rødder i Vollsmoses kriminelle indvandrermiljø, der gennem en årrække har ligget i krig med den lokale Odenseafdeling af Hells Angels.

Flere af folkene i den nye Black Cobra-afdeling har tildigere bevæget sig i miljøet omkring Bandidos' Odense-afdeling. Og spændingerne mellem de tidligere venner parret med de konflikter, som Black Cobra-afdelinger på Sjælland har med Bandidos på Sjælland føre yderligere ballade i Odense.