I det fynske folks tjeneste

Boe og Mogensen efter nederlag: Vi er rimelig afklaret

Den danske herredouble er tilfredse med indsatsen efter lørdagens nederlag i semifinalen ved Denmark Open.

Foto: Claus Fisker / Scanpix

Den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen røg lørdag ud af badmintonturneringen Denmark Open efter en nederlag i tre sæt til de kinesiske verdensmestre Liu Cheng og Zhang Nan.

De to danskere var trods den tabte kamp tilfredse med deres indsats.

- Vi er selvfølgelig virkelig irriteret. Omvendt så er vi rimelig afklaret med at tabe. De var bedst i dag, og vi kæmper, med det bedste vi har og får også stjålet andet sæt. Det, synes jeg, er positivt.

Læs også Verdensmestre slår Boe og Mogensen ud af Denmark Open

- Det er også positivt, at vi ikke er langt fra at slå verdensmestrene, selv om vi ikke spiller vores bedste - det kan vi tage med videre. 

- Når det så er sagt, så stiler vi selvfølgelig højere end det her, og nu skal vi hjem og finde ud af, hvorfor vi ikke kunne finde det gode spil frem, siger Mathias Boe efter kampen.

Ifølge Carsten Mogensen var kineserne ganske enkelt bare bedre end det danske par lørdag.

- De lykkedes med at komme godt i gang i tredje sæt, og det er selvfølgelig vigtigt. De spiller bare godt, og det gør man også, hvis man vinder VM, siger Mogensen efter kampen.

Læs også Axelsen modtager forgyldt fjerbold

Efter fredagens sejr i kvartfinalen sagde det danske par, at de skulle forbedre deres spil for at have en chance i turneringen. Det føler Mathias Boe, at parret lykkedes med i semifinalen, selv om det ikke var nok til at vinde.

- Når kineserne spiller, som de gjorde i dag, så skal vi spille vores allerbedste, og det gjorde vi ikke.

- Jeg vil mene, at vi slår dem, hvis vi spiller vores bedste, og de gør det samme. Men de var rigtig stabile, og Zhang Nan har den x-faktor, der skal til, siger Boe.

De to danskere har ikke meget tid til at finde det rigtig gode spil frem. Allerede i næste uge går turen således til Frankrig, hvor danskerne skal spille Super Series-turneringen French Open.

Læs også Rival beundrer Axelsens overskud: - Jeg ville ikke selv kunne det