I det fynske folks tjeneste

Boligbedrager anholdt for at snyde flere studerende

En 24-årig mand fik lokket i alt 108.000 kroner ud af otte studerende, der aldrig fik den bolig, de blev lovet

01:18

01:48

1 af 3

Mindst otte unge studerende er blevet franarret penge af en 24-årig mand i Odense, lyder det fra Fyns Politi.

Den 24-årige blev søndag aften anholdt i den lejlighed, hvor han havde udbudt et ledigt værelse på blandt andet Boligmap.dk.

- Han fik de forurettede til at betale depositum og i nogle tilfælde også husleje for den første måned. Men så fik de at vide, at indflytningen måtte udsættes på grund af det ene og det andet problem. Han havde masser af undskyldninger, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist.

De otte studerende er blevet bedt om at betale mellem 10.000 og 20.600 kroner, og i alt er der bedraget for 108.000 kroner. Bedrageriet fandt sted i perioden 4. september til 15. september.

Politiet fik nys om sagen, da flere af de studerende henvendte sig.

- Der er nogle af de forurettede, der har taget billeder af ham, mens de holdt møde med ham. Og han blev anholdt på adressen, hvor han også selv opholdt sig af og til, fortæller vagtchefen.

Den 24-årige mand, der er en dansktalende ugandisk mand, har udgivet sig for blandt andet at hedde Hisham Andreasen og Ryan Nielsen.

Fyns Politi har mistanke om, at der kan være endnu flere ofre for bedrageriet og vil derfor gerne høre fra andre, der er blevet franarret penge i forbindelse med værelset på Vestergade 30B i Odense C.

Se svindlerens lejlighed på boligmap.dk