I det fynske folks tjeneste

Borgmester fik spilleliste i gave

Peter Rahbæk Juels 40-års fødselsdag blev fejret med taler fra både politiske venner og modstandere

Peter Rahbæk Juel fejrede 40-års fødselsdag i Storms Pakhus i Odense Foto: Jakob Risbro

Politiske venner og modstandere var med fødseldsagsreception for Peter Rahbæk Juel Foto: Jakob Risbro

1 af 2

Der var pakket med mennesker, da Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S) fredag fyldte 40 år og blev fejret med reception i Storms Pakhus på havnen i Odense.

Det var socialdemokraterne i Odense, der havde inviteret til receptionen, og både politiske venner og modstandere havde fundet vej. 

Læs også Peter Rahbæk Juel lukker sin Twitter-profil

Blandt gæsterne var, udover en række partifæller, også både Assens' borgmester, Søren Steen Andersen, Kertemindes borgmester, Hans Luunbjerg, Susanne Crawley, der er børne- og ungerådmand i Odense, ældre- og handicaprådmand Brian Skov Nielsen fra Odense og den politiske modstander og udfordrer til borgmesterposten i Odense, by- og kulturrådmand Jane Jegind.

Jane Jegind holdt tale

Den officielle fødselsdagstale blev holdt af partifællerne, de to socialdemokratiske byrådsmedlemmer Anders W. Berthelsen og Tim Vermund, der i talen tog udgangspunkt i en spilleliste, som de havde lavet til borgmesteren på Spotify.

Spillelisten indeholdt blandt andet melodier som "We Are the Champions" og "Når jeg ser et rødt flag smælde".

Også de politiske kolleger fra Økonomiudvalget i Odense, børne- og ungerådmand Susanne Crawley og by- og kulturrådmand Jane Jegind, holdt tale for den 40-årige fødselar.

Den socialdemokratiske borgmester havde opfordret til, at gæsterne i stedet for gaver donerede et beløb til Karmarunner Odense, som blandt andet støtter hjælp til personer med psykiske lidelser.