Børns Voksenvenner får ildsjælepris

Børns Voksenvenner gør en livslang forskel for børn, der mangler voksne at være sammen med og spejle sig i.

Børns Voksenvenner Odense var nomineret til prisen sammen med Røde Kors Odenses Q-net og Red Barnet Odense, og det var de frivillige sociale foreninger selv, der mandag stemte om, hvem af de nominerede foreninger, der skulle have ildsjæleprisen 2015.

Det var en glad Hanne Syrak, formand for Børns Voksenvenner Odense, der fik overrakt prisen:

- Det betyder rigtig meget for en lille forening som vores med den opmærksomhed, det giver at få sådan en pris her. Det giver forhåbentlig flere frivillige - og det er dejligt, for vi kan bruge alle de frivillige, det skal være!

Børns Voksenvenner Odense er en forening, der skaber kontakt mellem børn, der oftest er vokset op med én forælder, og voksne. Børnene kan savne rollemodeller og voksenkontakt og have brug for en relation til en ressourcestærk voksen. Børns Voksenvenner Odense har eksisteret siden 1998. Læs mere på foreningens hjemmeside

For niende gang skal en frivillig social forening I Odense Kommune kåres som årets ildsjæl. I år er de tre nominerede Røde Kors Odense, Red Barnet Odense og Børn Voksenvenner i Odense. Hvem der vinder, afgøres den 21. september.Se interview med Louise Bang fra Røde Kors.