I det fynske folks tjeneste

Brandstiftere er stadig på fri fod

Efterforskningslederen ved Fyns Politi holder møde med brandefterforskerne på mandag.

Seneste Odense-brand gik ud over værtshuset Bondestuen på Sdr. Boulevard i Odense.

Lige før jul kunne fynboerne se til, mens den 11. brand i rækken af påsatte brande hærgede i Odense. Her gik det ud over en ældre bindingsværksbygning, der huser værtshuset Bondestuen på Sdr. Boulevard i Odense.

Det er endnu ikke lykkedes for Fyns Politi at finde ud af, hvem der har påsat brandene. Politiet har dog tidligere sagt til TV2/Fyn, at de gør alt, hvad de kan for at løse sagen. Og efterforskningen fortsætter efter weekenden:

- Jeg holder møde med brandefterforskerne mandag formiddag, oplyser efterforskningsleder Henrik Justesen til TV2/Fyn i en SMS i dag.

Henrik Justesen har tidligere rettet en direkte appel til gerningsmanden/mændene:

- Vis dig som en mand og meld dig til politiet. Du kan ikke blive ved med at stifte brande, for det går galt en dag, sagde han før jul. Men det er altså ikke sket.

Fyns Politi beder desuden offentligheden om hjælp med at finde frem til nogen, der kan genkende en dunk, der blev fundet i forbindelse med en brand ved Dyrup kirke natten til lørdag den 19. december. Der er tale om en 5 liters dunk, der har indeholdt antifrostvæske til solfangeranlæg. Dunken lugtede af benzin. Se dunken her.