I det fynske folks tjeneste

Brødrestrid: Lillebror sigtet for drabsforsøg

En 18-årig mand er sigtet for forsøg på manddrab, efter at han natten til torsdag stak sin storebror med kniv adskillige gange.

Klokken 13 begyndte grundlovsforhøret mod en 18-årig mand, der natten til torsdag stak sin fire år ældre storebror adskillige gange med en kniv. Foto: Alex Syrik

Klokken 13 begyndte grundlovsforhøret mod en 18-årig mand, der natten til torsdag stak sin 22-årige storebror med en kniv som kulmination på et skænderi, de to havde på familiens adresse i Hybenhaven i det nordøstlige Odense.

Sigtelsen lyder på forsøg på manddrab, fortæller TV 2/FYNs reporter, der var med til grundlovsforhøret, hvor der blev begæret lukkede døre i retten i Svendborg. 

Læs også Brødrestrid endte med knivstikkeri

Derfor er det fortsat uklart, hvad der er årsagen til, at skæderiet mellem brødrene udartede så voldsomt.

Stukket adskillige gange
Den oprindelige melding fra Fyns Politi lød på, at lillebroren havde stukket sin storebror i bughulen, men i sigtelsen hedder det altså, at offeret er blevet stukket flere gange; både i skulderen og i ryggen.

Storebroren blev efter knivoverfaldet bragt til behandling på OUH, og hans tilstand meldes at være stabil. Lillebroren blev efter det lukkede grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger.