Bulldogs hænger på efter dramatisk sejr

Odense Bulldogs udlignede fredag aften til 2-2 i kvartfinaleserien mod Herning. Men det holdt hårdt.

De 1.949 fremmødte tilskuere fik masser af fight og drama, da Odense Bulldogs og Herning Blue Fox fredag aften krydsede klinger i Bryggeriet Vestfyen Arena i Odense.

For det de fik, var en rigtig slutspilskamp med kun lidt poleret hockey, men med masser af nerve, intensitet og ikke mindst brølstærk fynsk fight.

Heldigvis var netop de ingredienser nok til at hive en 2-1 sejr i land mod midtjyderne, der tidligere på ugen sendte de fynske bulldogs hjem fra Herning med en røvfuld på 6-1.

Bulldogs startede lidt hakkende ud, men fik undervejs i første periode spillet til at køre noget bedre. Og efter en periode helt uden fynske udvisninger fik hjemmeholdet tilkæmpet sig en 2-0 føring på to scoringer af forwarden Rasmus Bjerrum. Først et skud, der via Simon Nielsen dalede i en blød bue i nettet, og siden en opfølgning på returen fra Simon Grønvaldts skud. 

Så kom udvisningerne

I anden periode fik Bulldogs en håndfuld udvisninger, og med dem fulgte problemerne. Bulldogs måtte i flere omgange spille tre mod fem, og første gang det skete, udnyttede Herning overtallet til at reducere til 1-2 via en scoring fra Kristoffer Lauridsen.

Da Bulldogs igen senere i perioden fejlede i forbindelse med en udvisning og var for mange mand på isen, stod Herning i en ny fem mod tre-situation. Men selv om det brændte på ad flere omgange foran den stærk spillende Bulldogs-keeper Tadeas Galansky, red Bulldogs stormen af.

Det samme gjorde de i hele tredje periode, hvor Bulldogs virkede i nogenlunde kontrol trods et stort Herningpres i kampens slutning. To gange tog gæsterne målmanden ud for at spille med seks markspillere, men selv om Bulldogs begge gange fik fat i pucken, fik de den ikke sendt i mål.

Men det var også ligemeget, for de tre gange 20 minutter var gået, stod der 2-1 til Bulldogs på måltavlen.

Ikke en specielt køn hockeykamp, men en forbilledlig fynsk fight sikrede den vitale udligning til 2-2 i kvartfinaleserien.

Femte kamp spilles i Herning søndag, inden Bulldogs igen er værter tirsdag aften.

Spændingen er intakt - og dramaet stiger. 

Se alle målene her: