I det fynske folks tjeneste

Bulldogs kørte SønderjyskE helt over

Odense Bulldogs skøjtede fredag henover SønderjyskE og fortsatte dermed den gode stime. Bulldogshar nu fire sejre i streg.

Odense Bulldogs fortsatte fredag den gode stime, da de sikkert slog SønderjyskE. Foto: bulldogs.dk

Men en helt suveræn sejr på 7-1, og det endda på udebane, udspillede Odense Bulldogs de tidligere danmarksmestre fra SønderjyskE fredag aften.

Kampen startede tæt, og der blev spillet i højt tempo og med målchancer i begge ender. Efterhånden som perioden skred frem, fik hjemmeholdet et større overtag, men Bulldogs holdt nullet, og de to hold kunne gå til pause efter første periode med 0-0. 

Læs også Bulldogs fik revanche: Tæt kamp afgjort på straffeslag

Bulldogs foran

Ifølge bulldogs.dk fortsatte kampen efter samme mønster i anden periode, men halvvejs inde fik Bulldogs pludselig chancen for at snuppe føringen. Rasmus Bjerrum havde pucken bag SøndejyskE-målet, hvorfra han fandt Yannick Vedel, der stensikkert hamrede pucken i mål. 1-0 til Bulldogs.

Og så vendte kampen pludselig på hovedet.

Efter føringsmålet sad Bulldogs på kampen, og efter endnu et par scoringer kunne de gå til pause med en føring på 3-0 på mål af Anthony Camara og Asger Petersen.

I tredje og sidste periode satsede SønderjyskE hårdt på at få reduceret, hvilket gav åbninger til Bulldogs i den anden ende. Dem udnyttede fynboerne kynisk og bragte sig foran med både 4-0 og 5-0, inden hjemmeholdet fik reduceret. 

Læs også Hurtigt trænerskifte i Bulldogs

Herefter blev kampen afbrudt af et slagsmål på isen, men efter spillet igen blev sat i gang, var det Odense Bulldogs, der satte trumf på med yderligere to scoringer til kampens slutresultat 7-1.

Næste kamp for Odense Bulldogs er på søndag på hjemmebane, hvor førerholdet fra Herning Blue Fox kommer på besøg.

kampen i tal

SønderjyskE-Odense 1-7 (0-0, 0-3, 1-4)

Mål: 0-1 Yannick Vedel, 0-2 Anthony Camara, 0-3 Asger Petersen, 0-4 Yannick Vedel, 0-5 Søren Nielsen, 1-5 Tyler Fiddler, 1-6 Jacob Johnston, 1-7 Sebastian Ehlers

Udvisninger: SønderjyskE 2 x 5+20 min. og 3 x 2min., Odense 1 x 5+20 min., 1 x 10 min. og 3 x 2 min.

Tilskuere: 3.142.