I det fynske folks tjeneste

Bulldogs møder Rungsted i kvartfinalen

Odense Bulldogs slog tirsdag aften Herlev på udebane og sikrede sig dermed andenpladsen i grundspillet. I kvartfinalen skal de formstærke fynboer møde Rungsted.

Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Bulldogs står stærkt inden slutspillet i årets ishockeyliga. Med en 4-2-sejr ude mod bundholdet Herlev Eagles konsoliderede Bulldogs sig på andenpladsen i ligaen.

Dermed var de også andenvælger, da modstanderne i den kommende kvartfinaleserie skulle vælges.

Aalborg Pirates vandt grundspillet med tre point ned til Bulldogs på andenpladsen, og derfor skulle nordjyderne vælge først. De trak Gentofte, som de har haft et godt tag på i denne sæson.

Dernæst var det Bulldogs' tur til at vælge modstander, og Odense valgte  Rungsted Seier Capital, som de senest slog med 3-2 på udebane for præcis en uge siden.

Kvartfinalerne afvikles bedst af syv kampe. De første løber af stablen på fredag den 3. marts, hvor Bulldogs har hjemmebane i det første kvartfinaleopgør. Hvis serien skal ud i syv kampe, har Bulldogs fordel af at skulle spille den afgørende syvende kamp på hjemmebane.

De forsvarende DM-mestre i ishockey, Esbjerg, skal i slutspillets kvartfinaler ud i et sandt brag mod mesteren fra de tre sæsoner forinden, Sønderjyske.

Aftenens kamp i tal:

Herlev-Odense 2-4 (0-1, 2-2, 0-1)

Mål: 0-1 Robin Sterner, 1-1 Frederik Bjerrum, 1-2 Rasmus Bjerrum, 1-3 Tony Romano, 2-3 Andreas Søgaard Jensen, 2-4 Dale Mitchell

Udvisninger: Herlev 4 x 2 min., Odense 7 x 2 min.

Tilskuere: 655.