Bulldogs sat på plads af topholdet

Selvtilliden er høj hos ishockeyherrerne fra Aalborg Pirates. Fredag gik det ud over Odense Bulldogs.

Bundholdet Odense Bulldogs var ingen reel udfordring for Aalborg Pirates, da de to hold krydsede klinger og hockeystave på Fyn fredag aften.

Allerede i første periode grundlagde det nordjyske tophold den sejr, som i sidste ende kom til at lyde på 4-1.

Odense Bulldogs er således fortsat noteret for syv point efter ti kampe, mens Aalborg Pirates fører ligaen og har 25 point - et enkelt point mere end Frederikshavn White Hawks.

Fredag i Odense var der blot spillet små fire minutter, da landsholdsspiller Julian Jakobsen afsluttede et fint angreb med scoringen til 1-0.

Godt midtvejs i perioden blev det også 2-0. Denne gang havde Jeppe Jul Korsgaard sidste stav på.

Efter en målløs anden periode afgjorde gæsterne kampen tidligt i tredje periode.

Efter små tre minutter gjorde Emil Marcussen det til 3-0, og få minutter senere blev det 4-0 ved Pierre-Olivier Morin.

Odenses Rasmus Simonsen reducerede minuttet efter, men det ændrede ikke på, at Aalborg kunne skøjte en sikker sejr i hus.

Frederikshavn White Hawks havde besøg af Herlev Eagles, som blev slået 7-3, mens Herning Blue Fox tog imod Esbjerg Energy til en jysk hockeyklassiker. Den duel vandt sidstnævnte med 4-1 efter at have vundet sidste periode med 3-0.

De forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital har haft en skrantende indledning på sæsonen, men fredag blev Rødovre Mighty Bulls nedlagt i et målrigt opgør.

På egen is sejrede Rungsted med 9-5.