Bulldogs taber i Frederikshavn trods stort comeback

Frederikshavn vendte 1-3 til 6-3, men måtte igennem overtid, før Odense var slået 7-6 i Metal Ligaen.

Frederikshavn White Hawks er et skridt nærmere en slutplacering blandt de fire øverste i Metal Ligaens grundspil, hvilket udløser en ekstra hjemmekamp, hvis slutspillets kvartfinale skal afgøres i en syvende kamp.

Nordjyderne bragte sig med en hjemmesejr på 7-6 efter overtid mod Odense Bulldogs fire point foran nummer fem, Rungsted, der samtidig tabte i Aalborg.

Frederikshavn var storfavorit mod ligaens isolerede bundhold, men Odense bed godt fra sig. Odense førte 2-0 og 3-1, inden Frederikshavn vendte kampen helt på hovedet.

Der var blot spillet fire minutter, da Odense kom foran 2-0, men Frederikshavn fik reduceret til 2-3 i første periode og udlignet til 3-3 i anden periode.

I tredje periode gik Frederikshavn fra 3-3 til 6-3 på fem spilminutter, men så var det Odenses tur til at levere et stort comeback.

Yannick Vedel reducerede først til 5-6 med halvandet minut tilbage og udlignede, da der resterede 21 sekunder.

I overtiden scorede Kristian Jensen sejrsmålet efter knap fem minutter.