Bulldogs uden bid tabte terræn

Odense Bulldogs tabte et vigtigt skridt i kampen om toppen af Metal Ligaen, da de på hjemmebane tabte til Frederikhavn White Hawks.

Efter blot fem minutters spil i første periode startede nedturen for Odense Bulldogs. Frederikshavnerne kom foran 0-1 ved scoring af Mark Müller Larsen.

Efter ti minutter i samme periode kom fynboerne yderligere bagud, da amerikanske Colin Vock gjorde det til 0-2. Den samme amerikaner dukkede Bulldogs yderligere i anden periode, da han gjorde det til 0-3.

Trods en nogenlunde fordeling af spil og chancer, så skulle de uskarpe odenseanere først hen i tredje periode, før de kunne udnytte chancerne foran mål. Her reducerede Simon Grønvaldt til 3-1 efter 5 minutters spil i tredje periode.

Lige lidt hjalp det, da kampen endte med slutresultatet 4-1 til nordjyderne.

I følge hockey-ekspert Michael Søvsø, redaktør ved Faceoff.dk, så er der træthedstegn at spore hos fynboerne.

- Bulldogs ser lidt slidte ud. De har været til Continentel Cup ud i europa, hvor de har brugt en weekend på det. Så de har skulle lægge ekstra kampe ind i kampprogrammet. Det gør, at de ser lidt tunge ud, det har kostet to mål i starten af kampen. Det er måske symbol på, at de har lidt problemer med benene i øjeblikket, fortæller han.

Med sejren over Odense Bulldogs rykker Frederikshavn White Hawk over fynboerne og overtager andenpladsen i ligaen. En andenplads der vil giver en fordel i slutspils semifinale-serien.

Hockey-ekspert Michael Søvsø mener, at nederlaget kan koste dyrt i slutspillet.

- Det er vigtigt at få andenpladsen, da den giver hjemmebane i semifinalen. Det er altid godt at komme mentalt godt ind i slutspillet, fortæller Michael Søvsø.

Odense Bulldogs skal hurtigt ryste nederlaget af sig, da de allerede fredag tager imod endnu et topholdet, nemlig Aalborg pirates, der fører ligaen i øjeblikket.